VELİLERİMİZİN DİKKATİNE.ÖNEMLİ!

Sayın Veli,

Ülkemizde uygulanan sağlık tedbiri kapsamında 2 hafta çocuklarımızdan ayrı kalacağız. Ancak sizlerden çocuklarınıza verdiğimiz Eba şifreleri ile sisteme girişlerini ders ve ödevlerini takip etmenizi istiyoruz. Öğretmenlerimiz bu süreçte eba üzerinden ödev gönderimi ve kontrolü yapacaklardır. Sınav tarihleri yeniden düzenlenecek ve okul sitemizden ilan edilecektir. Ders kaybı yaşanmaması adına okul açıldığında uygulanacak telafi ve destek programlarımız hazırlanmaktadır. Sürecin bir tatil değil koruma tedbiri olduğu bilinciyle mümkün olduğunca kalabalık mekanlardan çocuklarımızı uzak tutalım. Sitemizde de yer alan korunma yöntemlerini uygulayalım. Verimli zaman, EBA, okuma anlama, vs konularda açıklayıcı bilgiler verilmesi yanında Bu durumu çocuğumuzun yeni öğrenme olanaklarını keşfetmesi, yeni nesil çalışma dünyasını test etmesi ve  kendi öğrenme sorumluluğunu alması için şahane bir fırsata çevirebiliriz. Sağlıklı günlerde yeniden buluşalım.

OKUL İDARESİ

13.03.2020 967