Altınordu Ortaokulu

Vizyon: Okulun her noktasını öğrenme alanı haline getirip, çağdaş, demokratik, evrensel değerler ve ilkeler doğrultusunda eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek ve lider bir okul olmaktır. 2019- 2020 eğitim-öğretim yılında öğrencilerine kapılarını açan Altınordu Ortaokulu, evrensel değerleri temele alan, milli değerlerine bağlı, karakterli bireyler yetiştirmeyi ilke edinmiş, kariyer planlama ve akademik performans ölçümü ile süreç takibini önemseyen, kültürel, sanatsal ve sportif gelişimin tüm bireyler için gerekliliğinin bilincinde olan, teknolojik temelli eğitim anlayışı, 21.yüzyıl becerilerine uygun geliştirdiği ekip ruhu ve vizyonuna sahiptir.

Misyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Birçok spor dalında bireysel ve takım halinde başarılar elde edildi.

Isınma: DOĞAL GAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Okulumuza kayıt yaptıran her öğrencimizin, en az bir spor branşında lisanslı olmasını hedeflemekteyiz.
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TÜBİTAK Projemiz başvuru aşamasındadır.
Proje Çalışmaları: HAYVAN DOSTU OKUL PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Ortağı ve yürütücüsü olacağımız projelerimiz bulunmaktadır.

WEB - https://altinorduortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mah. Mehmetçik Bulvarı No.24/2 Posta Kodu.52200 Altınordu/ORDU

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Bahçeli Evler Mah. Mehmetçik Bulvarı No:24 Altınordu / ORDU

Ulaşım 61 Nolu Dolmuş ile Ulaşım Sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 km