Mahmut GÜLER - Okul Müdürü

1983 Yılında Ordu Ulubey de doğdu İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı.2001 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünü kazandı. 2005 yılında mezun oldu. Rize-Fındıklı Şehit Cavit Köroğlu İlköğretim Okulunda Fen Bilgisi Öğretmeni olarak 2005 yılında göreve başladı.2008 yılında Rize Merkez Atatürk İlköğretim Okuluna atandı.Vatani görevini Mardin ili Nusaybin ilçesi Sıla İlköğretim Okulunda Yedek Subay Öğretmen olarak tamamladı. 2014 yılında Ordu- Gölköy Hürriyet Ortaokuluna atandı. 2016 Yılında Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu Müdür Yardımcısı olarak 3 yıl görev yaptı ardından 2019 yılında Altınordu Ortaokuluna Okul Müdürü olarak görevlendirildi. Halen bu görevini sürdürmektedir. Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.