OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN OKUL MÜDÜRÜMÜZE ZİYARET

Okul Aile Birliği Başkanımız Selda GÖKSUN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Didem ÇALIŞKAN, Fahri Cumhur ŞAHİN, İsmet ÇİÇEK ile Sinem ÖZYÜREK KOÇ' tan oluşan kıymetli Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyelerimiz Okul Müdürümüze nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

10.11.2020 198

Okul Müdürümüz Mahmut GÜLER

''Okul Aile Birliği Yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek,

Okul, çocuklarımızın geleceklerini şekillendirmeleri adına hayati adımların atıldığı, tatlı hayallerin kurulduğu ve kararların alındığı bir dönemdir. Biz  Altınordu Ortaokulu yöneticileri, öğretmenleri ve çalışanları olarak  yarınımızın teminatı çocuklarımızın bu dönemlerini en iyi, en güvenli ve en başarılı şekilde geçirmeleri için çaba harcıyoruz. Biliyoruz ki bir ülke için yapılacak en önemli yatırım çocuklara ve gençlere yapılan yatırımdır. Büyük sabır ve özveri isteyen bu yatırımı, hedefi daima yükselmek olan toplumlar, asla göz ardı etmezler. Çocuklarımıza kaliteli eğitim imkânları sağladığımız sürece dünya sahnesinde söz sahibi olacak ve değer göreceğiz. Hepimizin de bildiği gibi  okulumuz yeni açılan bir kurum olmasına rağmen başta okul idaresi, öğretmenler ve Okul Aile Birliğimizin gayret ve çabalarıyla önemli eksikliklerimizi tamamlamış  durumdayız. Güçlü öğretmen kadromuzla okulumuzu eğitim ve kültür bakımından en ileri seviyeye ulaştırmanın ve her şeyden önce kendi kendimizle yarışmanın gayreti içindeyiz. Siz değerli Okul Aile Birliğimizin destekleriyle bundan sonra da okulumuzun tercih edilen bir okul olmasını arzu etmekteyiz. Okullar, öğrenci öğrenmesine odaklanmış, yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve diğer paydaşlarla birlikte iş birliği içerisinde çalışılan karmaşık örgütlerdir . Okul Aile Birliği eğitimin paydaşları arasında en önemli kurumlar arasındadır. Bu vesileyle 2019-2020 eğitim-öğretim yılında bizlere her zaman destek veren başta Okul Aile Birliği Başkanımız İsmet ÇİÇEK Bey olmak üzere tüm okul aile birliği yönetimimize ve siz kıymetli üyelerine teşekkür ediyorum.  Yeni göreve başlayan Okul Aile Birliği Başkanımız Selda GÖKSUN hanımefendi nezdinde Okul-Aile Birliği üyelerine şimdiden başarılar diliyorum. 2020-2021 eğitim öğretim yılının, bizler ve ülkemiz için hayırlı ve başarılı geçmesini diler  sizlere tekrar sevgi ve saygılarımı sunarım'' dedi.