E - Safety Label - İnternet Güvenlik Etiketi

Okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedefliyor.Okulların kendi çevrim içi güvenlik altyapılarını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirmek eSafety Label sayesinde mümkün oluyor.

Okulumuz, eTwinning etkinlikleri çerçevesinde Avrupa Okul Ağı "The eSafety Label Community" tarafından verilen, okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili bronz etiket almaya hak kazandı. Okulumuz yürüttüğü e-Güvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet in değerlendirme kriterleri doğrultusunda, güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety "İnternet Güvenlik" etiketi aldı. Uluslararası geçerli olan güvenlik etiketi, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır. Siber Güvenlik konusunun okul politikasının bir parçası haline getirmeyi hedefleyen kapsamlı bir eylem planı içeren "İnternet Güvenlik" etiketi 1 Haziran 2022'ye kadar geçerlidir.

Okulumuz her alanda olduğu gibi bu alanda da öncü olmaya devam edecektir.

23.12.2020 236

23-12-202023-12-2020