CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMIMIZ

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMIMIZ

Bu kutlama, bu cennet vatanı elde tutmak için canla başla mücadele eden tüm gazi ve şehitlerimize şükran hislerimizi sunmanın, milletçe duyduğumuz büyük bir sevinci, neşeyi bayramlaştırmanın bir vesilesi olduğu kadar, yıllar önce azmimizi ve kahramanlığımızı gösterdiğimiz toplumlara şimdi birliğimizi ve dirliğimizi gösterme vesilesi olmak gibi bir anlama da sahip. Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetimizin 98. yılı milletimize kutlu olsun. Milletçe yaşadığımız nice acı, çektiğimiz nice yoksulluk ve yoksunluk, yaptığımız nice fedakarlıklar ile erkeği ve kadınıyla, çocuğu ve yaşlısıyla milletimizin her karışını kanlarıyla suladığı bu topraklar cumhuriyetimizi bize özgü ve eşsiz kılıyor şüphesiz.

Yine şüphesiz ki, bu yaşananlar milli kimliğimizin oluşumunda son derece etkili olmuştur. Bugün bu kimlikle yaşıyoruz muhakkak. "Cumhuriyet" bu kimliğe ulus olma, dünya milletlerinin onurlu bir üyesi olma ve bu uğurda çalışma bilincini kazandırmıştır. 

Programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bize bu duyguyu ve coşkuyu yaşattıkları için teşekkür ederiz.

01.11.2021 1836