BİR MİLLET, İKİ DEVLET

Projemizin amacı iki kardeş ülkenin kültürünü, kahramanlarını, tarihi eserlerini, zengin doğasını tanımak ve tanıtmaktır.Eğitimde milli değerlerimiz ana hedefimizdir.Eğitimin ana yeri okullarımızdır. salgın nedeniyle okulları durdurduk ve öğrencilerimize uzaktan eğitimi öğrettik, yarın teslim etmeye çalıştık. Projemizde milli değerlerimizi ve tarihimizi öğrencilerimizle birlikte ailelerimize öğretmeyi hedefliyoruz.

27.01.2021 378

-Yaşadığı şehrin kültürünü bilir ve tanıtır.
-Tanımlı web 2.0 araçlarının etkin kullanımı.
-Geçmişin ve geleceğin en büyük zenginliği olan kültürümüzün değerlerini öğrenirken ustalaşmak
-İnsan ilişkilerinde sevgi, saygı ve özeni korumak.

ÇALIŞMA SÜRECI

Projemiz Şubat-Mayıs aylarını kapsayacak.Aşağıdaki değerler aylık bir etkinlikte geliştirilecek.Proje ortağımızla bilgilendirme ve toplantılar yapılacak.Öğretmenler ve öğrenciler proje süresince paylaşmaya ve aktif kullanımı teşvik edilecektir. forumlar yapılacaktır.
Şubat: Öğrencilerle öğretmen tanışma web semineri toplantısı Proje poster logosunun hazırlanması. Kültürel değerlerimiz
Mart: Röportaj Kahramanlarımız hakkında bilgi toplama, test.
Nisan: Ortak karma okul araştırması Tarihi anıtlarımız hakkında bilgiler.
Mayıs: İklim haritası. Zengin doğamızdan bilgi toplayın ve iletin. Karışık okul takımı
Proje kapanış web çalıştayı. E-kitap Proje Kapanışı.

BEKLENEN SONUÇLAR

Öğrencilerin dayanışmasını, işbirliğini, vatanseverliğini ve milli değerlere hakimiyetini güçlendirmek. Birlik duygusu vererek yaratıcılığı arttırmak Ortak okullarla yapılan çalışmaları bir araya getirmek Yaratıcılığın özgüvenini arttırmak Aktiviteler yapılırken yaratıcı düşüncenin ortak çalışmasını yapmak. Proje sonucunda oluşturulan materyaller okulun web adresi gibi yerlerde sınıf bazında gruplar halinde paylaşılacak ve sonuçlar yaygınlaştırılacaktır.

PROJE TANITIM SUNUSU

GÜVENLİİ İNTERNET GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZ